Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SAJTSZÓSZOS SPAGETTI

2012.11.21

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg spagetti, 20 dkg sajt (jó, ha többféle, pl. füstölt vagy kéksajt is van benne), 3 dl tejszín, só, reszelt szerecsendió, néhány szál petrezselyemzöld (kihagyható).

 

Elkészítés:

A tésztát forrásban levő sós vízben kifőzzük. Amíg fő, megreszeljük a sajtot, a kétharmad részét a tejszínbe szórjuk, néhány csipet reszelt szerecsendióval ízesítjük, és addig főzzük kis lángon, amíg a sajt fel nem olvad. Beleszórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Beleszedjük a leszűrt tésztát, és összeforgatjuk.

Forrón, a maradék sajttal megszórva tálaljuk.

 

p1280065-dd-kicsi.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.