Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SPAGETTI PIRÍTOTT GOMBÁVAL

2012.08.13

Hozzávalók:

40 dkg spagetti, 50 dkg gomba (minél többféle, annál jobb), 1 csokor petrezselyemzöld, 1 vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, olívaolaj.

 

p1220871-ee.jpg


Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. A tésztát forrásban levő, bő, sós vízben feltesszük főni. Egy serpenyőben felforrósítunk egy kanál olívaolajat. Beleszórjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát és a gombát, beletesszük a zúzott fokhagymát, és rázogatva nagy lángon átpirítjuk. Amikor a gomba itt-ott barnulni kezd, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk. A közben kifőtt, leszűrt tésztát a gombához forgatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.