Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


TEJSZÍNES TÉSZTA

2012.02.08

Hozzávalók:

50 dkg gomba, 2-3 gerezd fokhagyma, 3 dkg vaj, 2 dl tejszín, só, őrölt (fehér)bors, egy evőkanálnyi apróra vágott petrezselyemzöld, 20-25 dkg paradicsom (koktélparadicsom), 50 dkg tészta.

 

p1120201-ee.jpg

 

Elkészítés:

Egy serpenyőben fölolvasztjuk a vajat. Beleszórjuk a nagyon vékony szeletekre vágott fokhagymát, pár pillanatig kevergetjük, aztán hozzáadjuk a földarabolt gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a gomba leve nagyrészt elpárolog. Ekkor felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a petrezselymet, és jól összeforraljuk. Közben kifőzzük a tésztát, a tejszínes-gombás mártással és a paradicsommal összeforgatva tálaljuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.