Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


ZÖLDBORSÓS GOMBAPAPRIKÁS

2008.01.02

Hozzávalók:

1 kis üveg vagy doboz konzerv zöldborsó, 1 fej vöröshagyma, 50 dkg gomba, 1 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, pirospaprika, só, olaj, csipetnyi őrölt kömény, csipetnyi őrölt bors.

  

p1020111-ddd.jpg


Elkészítés:

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a felszeletelt gombát, megszórjuk pirospaprikával, köménnyel és borssal, megsózzuk, és addig főzzük, amíg a leve elpárolog. Beleöntjük a zöldborsót, belekeverjük a liszttel elkevert és 1 dl vízzel felengedett tejfölt, majd jól összekeverve még 10 percig főzzük. Rizzsel, nokedlivel vagy tésztával tálaljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.