Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


BLOGOLOK

2022.05.05

1997 őszén kezdtem ennek az oldalnak az ősét, a magyar netezés nulladik percében. Persze akkor még más formában: én gyártottam a tartalmon kívül a felületet is.

Azóta eltelt az élet.

Ez a weboldal már nagyon-nagyon régóta nem blog, mert Nektek, olvasóknak egy receptgyűjteményre volt igényetek. Méghozzá egy leginkább hagyományos, magyaros, egyszerű ételeket tartalmazó receptgyűjteményre. A legtöbbször (milliós számokra gondolj!) letöltött tartalmak a borsófőzelék és a "lábatlan csirke", vagyis a kenyérfasírt. Vitathatatlanul a legjobb ételek közé tartozik mindkettő. Bár a borsófőzelék már luxusnak számít, ha nem a magad termelte, kiskerti zöldborsóból készíted.

Nagyot változott a világ az elmúlt 25 évben. Nagyon nagyot.
Sajnos ez a weboldal nem tartotta a lépést a változásokkal. Elavult, pocsék fotókkal van tele és rendezetlen.
Mindig bennem él az elhatározás, hogy "majd" rendet fogok tenni, de több ezer oldalnyi tartalmat rendbeszedni munka, gyerekek, kutyák, háztartás, folyamatos tanulás mellett...

Igen, tudom, vannak szupernők, akiknek minden megy: a lakás ragyog, a gyerekek jólneveltek és kitűnő tanulók, anyuka 40-50 évesen és fitt, mosolygós és olyan külseje van, mint 16 évesen.

Nah, én nem ilyen vagyok. Tudom, nem igazán érdekes, milyen vagyok. Semmilyen. Olyan, mint a középkorú magyar nők döntő többsége.

Ami fura, hogy blogolhatnékom támadt. eddig nem vonzott ez a műfaj, de most kedvem van kipróbálni.
Meglátjuk, mi lesz belőle.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.