Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


ELEFÁNT ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ, VESZPRÉM

2009.01.25

8200 - Veszprém,
Óváros tér 6.

Nyitva: mindennap: 11:00-22:00

 

2009. augusztus

Kép Az Elefánt Étterem és Kávézó Veszprém szívében, a Városházával szemben, a Tűztorony mellett, a vár "kapujában" található.

A környezet mindenképpen csodálatos. Igazi élmény kiülni nyáron az Elefánt elé egy koktél mellé, hallgatni a Tűztorony harangjátékát és kortyolgatni a hideg italt.

Kép Amiért ezen kívül is érdemes beülni az Elefántba, az a pizzájuk. A vékony, ropogós tésztájú pizzák rajongói valószínűleg nem csalódnak az itt felszolgált pizzákban. A kínálat változatos és a pizzák árai sem égbeszökkenők. Az árak nagyjából az átlagos budapestiekhez hasonlóak.

Egyetlen komoly negatívumot tapasztaltunk: a pincérek mogorvák, udvariatlanok, figyelmetlenek voltak. Az egyik pincérlány folyamatosan valami odatévedt barátnőjével fecsegett, és nagyon nem érdekelték a vendégek, a másik pincér pedig undorodó, utálkozó pofával, az ajtófélfát támasztva bámulta a betérőket. Remélem, csak véletlenül fogtuk ki egy rossz napjukat!

  

Kép

  

 

Értékelés 

 

A "jeles" osztályzat 5 mosolygós csillag.
    A csillagok egytől ötig az iskolai egyes, kettes.. ötös érdemjegynek felelnek meg.

Az hattól tízig adható plusz csillagok azt jelentik, hogy a kapott szolgáltatással kivételesen meg voltunk elégedve. Ezek a csillagok külön dicséretet jelentenek a jeles osztályzat mellé.

 

   

étel:                                               KépKépKépKép

pizza:                                            Kép KépKépKépKépKép

desszert:                                      KépKépKépKép

ital (gyümölcsös koktélok):      KépKépKépKép

kávé:                                             KépKépKépKép

kiszolgálás:                          Kép Kép

hangulat:                                      KépKépKépKépKép

a  vendégtér kialakítása:             KépKépKépKép

tisztaság:                                       KépKépKép

mosdó (tisztasága):                      KépKépKép

ár-érték arány:                        KépKépKépKép

 

 

Ha más a véleményed, írd meg!

Természetesen nem vagyunk tévedhetetlenek. És ahány ember, annyiféle ízlés.

Lehet, hogy amikor ott jártunk, éppen rossz volt a csillagok állása, migrénje volt a szakácsnak vagy összeveszett a feleségével. De persze az is lehetséges, hogy mi láttuk túl rózsaszínben a világot azon a napon, és azt is ehetőnek találtuk jókedvünkben, amit te a szomszéd kutyájának se adnál oda.

Mondd el a véleményedet te is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hátszín

(hami, 2013.04.14 14:37)

én is voltam két éve az elefánba.kritikán aluli a kiszolgálás,és a konyhájuk is!Hátszínt kértem de nem is azt kaptam,szóvá tettem,és nem fizettem.soha nem megyek oda!!!...ajánlani tudom a Tüztorony éttermet..szerintem csak gratulálni lehet a konyhájukhoz!!

ELEFÁNT ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ

(Devil, 2010.05.24 11:15)

Mi is voltunk itt. Az étlap jó, bár kissé drága. Bent túlzsúfolva az asztalok, de azért hangulatos. Az első rész dohányzó, szellőzés nulla. A pizza jó lett volna, de 4-ből egy pizzát pizzaszósz nélkül hoztak ki, szárazon a feltétekkel. Szóltam a pincér csajnak, hogy hiányzik itt valami. OK, kicserélik. Vártunk jó sokat aztán hozta a cserepizzát, szósszal ám nyers tésztával. Kenni lehetett. Szóvátettem, amire az volt a válasz, hogy meg van az sülve. Nem fizettük ki. Az egész ebéd egy tortúra volt...

ELEFÁNT ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ

(Loksi, 2009.08.18 21:32)

A hely tényleg szép, jó a székből ülve figyelni a teret. Node térjünk az étteremre. Amilyen drága, ahhoz ugye normális kiszolgálást vársz. A pincérgárda egytől-egyig figyelmetlen, helyenként egyszerűen bunkó. Negyed óra múlva az asztalhoz sikerül vánszorognia az egyiknek. Fél óra múlva sikerül kihozni az innivalót, a harmadszori kérésre. Így ment végig. Az előételes tányérok a desszertet is megvárták az asztalon. Szánalmas egy hely, soha nem megyünk oda vissza. Ha bunkó pincérekkel szeretnéd bosszantatni magad, akkor ajánlom az Elefánt Éttermet.