Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


KIS VIRÁG CUKRÁSZDA, SZEGED - ZÁRVA

2009.01.18

ZÁRVA

 

6720 Szeged,
Kelemen utca 8
.
(a Klauzál tér
és Kelemen utca sarkán)

 

A legutóbbi hírek szerint a szegedi Virág cukrászdák éppen csődbe mentek a fölhalmozódott  sokszázmilliós adósság miatt.

  

Kép

  

A szegedi Virág Cukrászda kistestvére a sütemények minőségében és természetesen árában is jóval felülmúlja a nagy Virágot.

Aki Szegeden jár és szereti a süteményeket, nézzen be ide!

Érdemes beülni egy-két szelet süteményre. Érdemes haza is vinni a sütikből.

A Kis Virág fagylaltjai között is vannak egészen élvezetes ízek (bár felejthetőek is).

Míg a nagy Virágban elköltött minden forintot megbán az ember, a Kis Virágba vissza fogok térni még néhányszor, hogy otthagyjak némi pénzt.

 

 

Értékelés

A maximum 10 csillag
    A csillagok egytől ötig az iskolai egyes, kettes.. ötös érdemjegynek felelnek meg. Az öt fölötti csillagok már a szuper kategóriát jelentik!

 

Sütemények:                       Kép KépKépKépKép

Fagylalt:                              KépKépKépKépKép

Kávé, tea:                            KépKépKépKépKép

Kiszolgálás:                   KépKépKép

Hangulat:                             KépKépKépKép

A vendégtér kialakítása:    KépKép

Tisztaság:                             KépKépKépKépKép

Mosdó (tisztasága):            KépKépKépKépKép

Ár-érték arány:                 KépKépKépKépKép

 

 

Ha más a véleményed, írd meg!

Természetesen nem vagyunk tévedhetetlenek. És ahány ember, annyiféle ízlés.

Lehet, hogy amikor ott jártunk, éppen rossz volt a csillagok állása, migrénje volt a cukrásznak vagy összeveszett a feleségével. De persze az is lehetséges, hogy mi láttuk túl rózsaszínben a világot azon a napon, és azt is ehetőnek találtuk jókedvünkben, amit te a szomszéd kutyájának se adnál oda.

Mondd el a véleményedet te is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kis Virág

(Füles, 2010.11.02 18:19)

Hali. Többször jártam régen a Kis Virágban, de amióta megnyílt mellette az Acapella, azóta be se tettem a lábam, akkora a különbség. Nem csodálom, hogy tönkrement, most, hogy egy igazán jó cukrászda van mellette :D

hami-hami

(Gyere ideee!, 2010.05.19 11:35)

én jún 1jén ide megyek kirándulni...nyami-nyami

Futok a pénzem után a Virágnál.

(Kereskedő, 2010.03.23 08:59)

A Virág cukrászda DOLGOZÓINAK és VENDÉGEINEK szeretném címezni az alábbi történetet. Több mint fél éve keresett egy hölgy X Edit a Virágtól, hogy kellene egy fénymásoló a vezetőségnek. Már az elején furcsa volt, hogy nem mutatkozott be a telefonba ha én hívtam mindig megvárta, hogy bemutatkozzak és amikor azonosított akkor kaptam jelzést hogy ő van másik készülék mögött. A főnököm persze időben figyelmeztetett: "VIGYÁZZ A VIRÁG NEM FIZET", de én naivan örültem, hogy a nagynevű virágot is üdvözölhetem partnercégeink között. Mondanom sem kell hónapok óta heti rendszerességgel hívogatom a fönt említett hölgyet a számlakiegyenlítés reményében, aki ha véletlenül felveszi akkor épp nem tud velem beszélni de persze sosem hív vissza. Ez egy apró történet azoknak akik a Virág cukrászdához szegődnek munkabér fejében és főként azoknak akik kellemes időtöltés és mennyei ízek reményében helyet foglalnak a Virág cukrászda teraszán. TUDNIUK KELL MILYEN ÜZLETPOLITIKÁT FOLYTATÓ CÉGET TÁMOGATNAK cselekedetük által. A virág cukrászda vezetőségének pedig egy apró tanáccsal szeretnék szolgálni; forgassák Philip Kotler könyveit, melyből kiderülhet mennyire fontos a marketing és milyen káros a negatív marketing.

Kis Virág

(ex-dolgozó, 2010.01.05 21:02)

Kedves Szamóca!

Na ez így nem teljesen igaz. A sütemények semmivel sem frissebbek a Kicsiben, mint a Nagyban. Főleg nem azért, mert gyorsabban fogy. Sőt! Nekem anno mindig a kicsiből kellett feltölteni a Nagy készletét, ha kifogyott valami. De ott is ugyanazokat az állott, minőségtelen alapanyagokból készült sütiket eszed. Csak kiszúrják a szemed az alacsonyabb árakkal.
Egyedül a fagyi az, ami értékelhető (volt, legalábbis akkor, mikor még ott melóztam).

Kis Virág

(Lumnitzer Nővérek, 2009.08.31 10:40)

A KIs Virág jó hely.

Árak

(Szamóca, 2009.08.01 19:06)

Ha ugyanott készülnek a sütemények és ugyanolyanok, akkor végképp bolond, aki a tér egyik oldalán kétszer annyit fizet értük, mint a tér másik oldalán. Nem?
Másrészt: a minőséget valóban meg kell fizetni. Ezért fizetem ki a váci Desszert Szalonban a 800 forintot egy süteményért. Mert az a sütemény jó. Megéri az árát.
A Virágban kapható sütemény viszont rossz. Egy huncut vasat sem ér. Készülhet ugyanott, mint a Kisvirág süteményei, ha a Kisvirágban a nagy forgalom miatt mindig friss áru van a hűtőpultban, a Virágban meg állott vacak, mert a kutyának sem kell.

Virág

(Plahi TAmás, 2009.08.01 17:01)

Ez elég érdekes vélemény, mert én ott dolgoztam, és egy és ugyanaz az üzem készíti a termékeket a két cukiba. Ja, és nem tudom miért kell állandóan az árakon lovagolnod, ha egy cukrászda szép és igényes, elegáns, akkor azt is meg kell fizetni. Az Armaniba sem mész be fikázni,hogy milyen drága!