Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


SZÉPKILÁTÁS SZAMOS CUKRÁSZDA, BUDAPEST

2009.01.08

1121 - Budapest , XII. kerület,
Szépkilátás u. 1.

Nyitva:
Naponta 9-től 19 óráig.

   

Kép

 

A Svábhegy tetején található Szépkilátás Cukrászda nagyon hangulatos, kedves, vendégmarasztaló hely. A belső berendezés valószínűleg a 100 éve itt álló cukrászda hangulatát kívánja tükrözni. Nyáron, hőségben pedig csodálatos dolog a cukrászda tágas kertjében üldögélni a fák és napellenzők árnyékában egy hatalmas fagylaltkehely mellett.

Kisgyerekes családok számára külön öröm, hogy a kert egyik végében egy mini játszótér várja a bölcsődés-kisóvodás korú gyerekeket.

A sütemények mutatósak, frissek, finomak. (A Szamos hálózatban megszokott sütiket kínálja a cukrászda.)

A fagylaltjuk viszont egyáltalán nem kiemelkedő.

A kiszolgálás elég lassú, vontatott és teljesen személytelen.

Az egyetlen nagyon komoly kifogás azonban a mosdók brutális szaga és erősen kifogásolható tisztasága miatt merült fel bennünk. Ez tényleg nagyon durva egy ilyen helyen. Főképp, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy ahol a mosdóban ilyen állapotok uralkodnak, milyen körülmények lehetnek a konyhában. Vajon ott is hasonlóak?

  

Értékelés

A maximum 10 csillag
    A csillagok egytől ötig az iskolai egyes, kettes.. ötös érdemjegynek felelnek meg. Az öt fölötti csillagok már a szuper kategóriát jelentik!

 

Sütemények:                       KépKépKépKépKépKépKép

Fagylalt:                              KépKépKépKépKép

Kávé, tea:                           KépKépKépKép

Kiszolgálás:                  KépKépKépKép

Hangulat:                             KépKépKépKépKépKépKép

A vendégtér kialakítása:    KépKépKépKépKépKép

Tisztaság:                             KépKépKépKép

Mosdó (tisztasága):            KépKép

Ár-érték arány:                 KépKépKépKép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szamos

(Szamóca, 2011.02.03 19:22)

Beni, nem minden Szamos sütemény készül a pilisvörösvári üzemben.
Az egyes cukrászdáknak is vannak helyben készülő specialitásai, és a minden Szamosnál kapható édességek egy részét is helyben állítják össze.
A tisztaság-problémát pedig csakis javító szándékkal vetettük föl. Nagyon örülnénk, ha legközelebbi ottjártunkkor csillogna-villogna minden. (Sajnos jó sokszor tapasztaltuk az ellenkezőjét.)

Büdös WC = Büdös konyha?

(Beni, 2011.02.03 18:13)

NEM! NEM, NEM, NEM és NEM!!! Ha jól tudom (és szerintem igen), akkor szinte az összes Szamos édességet, tortát, stb egy óriási manufaktúrában csinálják, Pilisvörösváron. Voltam ott, és minden bizonyossággal kijelenthetem, hogy annak az épületnek a tisztasága vetekedhetne egy fővárosi kórház betegszobáinak tisztaságával. Csillogó csempe, villógó acél, stb. Szóval nem kell féni, hogy esetleg egy egérfület találunk a trüffelben.
További szép napot!

Szamos

(Méregető, 2010.12.21 06:30)

Na talán megfér itt ez a bejegyzés az Augusztról meg a Szamosról. A legjobb bejglit idén is az Auguszték készítették. Hiába jelentette ki a Szamos cég, (egy előadás keretében Sz. Gabriella)hogy idén már ők viszik a pálmát, mert az övék a legfinomabb nem sikerült elhódítani AUGUSZTÉK elsőségét. Na én is megkóstoltam, hát nálam is az Auguszt győzött. Idén már átpártolt egy barátom cége is az Auguszthoz, pedig nem 2 db vettek az üzletfeleiknek