Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


LÚGOS KÉMHATÁSÚ VÍZ

2009.01.17

Betegségeink egyik oka az ételeinkben keresendő.

Az ételeink két csoportba oszthatók: savasító és lúgosító hatásúakra.

A savas bomlástermékek nagyban hozzájárulnak szervezetünk korai elöregedéséhez és a betegségek kialakulásához.

Kép A legtöbb szervezetbe bevitt étel - a zöldségek kivételével - savas pH-jú anyagokra bomlik le. Az anyagcsere folyamán a testünk is folyamatosan savakat termel: húgysav, tejsav, szénsav, ecetsav...

Az emberi szervezet viszont enyhén lúgos tartományban működik jól. Ha a savszint túl magas, akkor a testünk nem lesz képes a savak kiválasztására és elraktározza őket a test szöveteibe.

Nagyon jó savlekötő anyag a kalcium, ezért az elsavasodott szervezet a különféle szerveiből (csontokból, fogakból) kioldja a kálciumot. Ez csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Amikor már nincs mivel lekötni a túl sok savat, jönnek a fontosabb szervek károsodásai.

Az elsavasodott testben elszaporodnak a paraziták (baktériumok, vírusok, gombák, Candida), amelyek szintén elkezdenek savakat és méreganyagokat termelni, amiket a szervezetünkbe ürítve, még tovább rontják a helyzetet.

A következő betegségekben a legtöbb esetben kimutatható az elsavasodás: diabétesz, reuma, csontritkulás, fekélyek, gyomorégés, allergia, ekcémák, érelmeszesedés, magas vérnyomás, hőhullámok, májproblémák, hajhullás, erős testszag...

Kép A kutatók rájöttek hogy a savas kémhatású vegyületek eltávolítására megfelelő a lúgos kémhatású ivóvíz.

Kísérletek során rákos betegeknek lúgos kémhatású ivóvizet adtak, és azt tapasztalták, hogy a betegek egy része meggyógyult, más részének életminősége jelentősen javult a kúra alatt.
Az ionizált, egészséges lúgos vízzel hosszabb, egészségesebb életet élhetünk.

A lúgos ivóvíz bizonyítottan kedvező hatású csontritkulásban szenvedők állapotára.

De ajánlott vesebetegek, köszvényben szenvedők és cukorbetegek számára is.

Jótékonyan hat az emésztési problémákra, csökkenti a stressz fizikai tüneteit, kitisztítja a szervezetet.

Kép A lúgos kémhatású víz hatékony diétához, méregtelenítéshez, candida, allergia, magas koleszterinszint, vérnyomás-problémák esetén és az öregedés késleltetéséhez.

Lúgos ivóvizeket Magyarországon palackozott formában is vásárolhatsz vagy speciális vízionizátorral magad is előállíthatsz.

Kaphatók Magyarországon palackozott formában lúgos kémhatású ásványvizek is, de ezek hosszabb ideig való fogyasztásáról mindenképpen kérj tanácsot orvostól!

Ne felejtsd el azonban, hogy a lúgos víz nem csodaszer!

Nem helyettesíti az orvosi kezelést és az orvos által előírt gyógyszereket. Ha beteg vagy, mindenképpen fordulj orvoshoz!

De segíthetsz az orvosnak és főképpen önmagadnak azzal, hogy a szervezeted számára hasznos élelmiszerekkel és innivalókkal támogatod a tested működését és harcát a betegség ellen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lúgos víz

(Sandi Salzburg, 2012.10.22 16:40)

tudom, hogy ez itt nem a reklám helye,
mindig az érdekes müsorok vagy sporteseményeket szakítják meg azzal a TV-ben 10 percenként
de azért a házilag készíthetö lúgosítás érdekelne,
konkrétan melyik cég is forgalmaz ilyet, vagy hol lehet hozzájutni, vagy ez is a MLM-on keresztül zajlik ?
köszönöm elöre is
a legjobbakat mindenkinek