NYÁRI ÁLOM
Hozzávalók:
25-30 dkg babapiskóta, 1 nagy doboz tejföl, 2 dl tejszín, 1 citrom, 10-15 dkg porcukor, 50 dkg gyümölcs, citromfűlevelek (kihagyható).
Elkészítés:
A gyümölcsöt megtisztítjuk, egy részét félretesszük a díszítéshez. A tejfölt összekeverjük a cukorral, a citrom reszelt héjával és levével, végül a tejszínnel. Az így kapott krémből néhány kanálnyit egy üvegtál aljába teszünk. Befedjük babapiskótával. Erre egy réteg gyümölcsöt szórunk, majd ugyanígy folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A felső réteg krém legyen. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy a babapiskóta megpuhuljon. Tálalás előtt a desszertet a félretett gyümölccsel és citromfűlevelekkel díszítjük.