Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

EMBERMESÉK


BORSÓS-GOMBÁS TÉSZTA

2014.09.08

Hozzávalók:

25 dkg tészta, 
25 dkg gomba, 
25 dkg zöldborsó, 
2 dl tejszín, 
só, 
őrölt (fehér)bors, 
8-10 szál apróra vágott petrezselyemzöld, 
1 evőkanál étolaj.
    

Elkészítés:
Az olajban megpároljuk a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Mikor a gomba leve elfőtt, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a petrezselymet, és még 3-5 percig kis lángon forraljuk.

Végül összeforgatjuk a közben bő, sós vízben kifőzött tésztával.

Rögtön tálaljuk.

 

p1610092-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.