GRILLEZETT SAJT RUKKOLA SALÁTÁVAL - alacsony szénhidráttartalmú!
2011.10.21
Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet grillezni való sajt, 15 dkg rukkola, 1 közepes sárgarépa, 2 szál szárzeller, 20 szem szőlő, 1 narancs, 2 evőkanál balzsamecet, csipetnyi őrölt bors.
Elkészítés:
A sárgarépát és a szárzellert megtisztítjuk és a rukkolával együtt alaposan megmossuk, majd lecsöpögtetjük. A répát nagyon vékony csíkokra, a szárzellert vékony karikákra vágjuk. A szőlőszemeket félbevágjuk és kimagozzuk. A narancs levét összekeverjük a balzsamecettel és csipetnyi borssal. A zöldségféléket meglocsoljuk a narancsos öntettel. A sajtszeleteket tapadásmentes grillserpenyőben megsütjük, majd a saláta tetejére helyezve rögtön tálaljuk.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nincs új bejegyzés.