PAPRIKÁS KRUMPLI - hús nélkül
Hozzávalók:
1 kg megpucolt és feldarabolt krumpli, egy fej vöröshagyma, egy zöldpaprika, egy paradicsom, egy evőkanál étolaj, 2 kiskanál pirospaprika, só, negyed kávéskanál őrölt kömény, csipetnyi őrölt bors.
Elkészítés:
Az apró kockákra vágott hagymát megfuttatjuk az olajon, rászórjuk a pirospaprikát, köményt és borsot, felöntjük kb. fél liter vízzel, beletesszük a krumplit, megsózzuk, hozzáadjuk a kicsumázott, félbevágott zöldpaprikát és a lehúzott héjú paradicsomot, lefedjük, és puhára főzzük. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Érdekes ez a paprikás krumpli dolog. Mi kb egy évben egyszer eszünk, és az is egy vidéki nyaraláshoz köthető. Valahogy kimarad a heti étrendből. De Mi is hús nélkül szeretjük :) És csalamádéval!!!
chez-sandra.blogspot.com
(Sandra G, 2011.11.23 21:42)