AFTER EIGHT FAGYI
Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 doboz (20 dkg) After Eight csokoládé (de 10 dkg-ból készítve is finom), 25 dkg mascarpone.
Elkészítés:
A csokoládét 2 dl tejszínbe tördeljük, tűzre tesszük, és addig kevergetjük, amíg fölolvad. Nem kell főzni vagy forralni, csak addig hagyjuk a tűzön, amíg megolvad a csoki. Ezután a krémet lehűtjük.
Mikor lehűlt, simára keverjük (legegyszerűbb turmixgépben) a mascarponéval és a megmaradt 2 dl tejszínnel. (Ilyenkor érdemes megkóstolni a krémet, hogy elég édes-e. Én nem szoktam plusz cukrot tenni bele, mert nekem elég a csoki édessége, de aki jobban szereti az édesebb ízeket, keverjen bele egy kis porcukrot.)
A csokis krémet fagylaltgépbe töltjük és fagylattá keverjük.
Ha nincs fagylaltgéped, a csokikrémet tedd mélyhűtőbe, és negyedóránként átkeverve fagyaszd meg!
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
drug markets onion <a href="https://drugmarketonion.com/ ">darkweb marketplace </a>
gloftlowfab ipffl
(Hillvom, 2022.06.21 13:47)cypher link <a href="https://drugmarketonion.com/ ">Abacus Market link </a>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37
gloftlowfab qybyx
(Hillvom, 2022.06.28 03:06)