RAFFAELLO FAGYI
Hozzávalók:
1 doboz (2 dl) kókusztej (én adok hozzá még két-három evőkanál kókusztej port is, de ez kihagyható), 2 evőkanál finomra őrölt mandula, 2 evőkanál porcukor vagy ennek megfelelő más édesítőszer, 2 evőkanál citromlé, 25 dkg mascarpone.
Elkészítés:
A mascarponét csomómentesen elkeverjük a kókusztejjel, az őrölt mandulával és a cukorral. Hozzáadjuk a citromlét. (Kóstold meg a keveréket, hogy neked elég édes-e! Én nem szeretem a túl édes fagyit. Ha kell, adj hozzá még egy kis porcukrot!)
Az így kapott krémet fagylaltgépbe töltjük és fagylalttá keverjük.
Ha nincs fagylaltgéped, tedd a krémet a mélyhűtőbe, és negyedóránként átkeverve fagyaszd meg!