MEDITERRÁN MELEGSZENDVICS
Hozzávalók 1 személyre
1 magvas ciabatta (kb. 25-30 cm hosszú)
2-3 gomba
1 nagyobb paradicsom
2-3 szelet mozzarella
2 teáskanál olívaolaj
néhány friss bazsalikomlevél
csipetnyi morzsolt kakukkfű
csipetnyi őrölt bors
só
A megtisztított, feldarabolt gombát enyhén sózva-borsozva, az olívaolajon kevergetve addig sütjük, amíg a leve el nem párolog. Megszórjuk kakukkfűvel, összekeverjük, és levesszük a tűzről. A ciabattát félbevágjuk, a tetejét félretesszük. A gombaszeleteket elosztjuk a kenyéren. A paradicsomot vékonyan felszeleteljük, és néhány bazsalikomlevéllel együtt a gombára tesszük. Befedjük 1-1 sajtszelettel, majd ciabatta másik felével. Félbevágjuk, majd összecsukható melegszendvicssütőben megsütjük,. Rögtön tálaljuk.