Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

EMBERMESÉK


HÚSGOLYÓK

2013.08.16

Hozzávalók:

20 dkg darált hús, 1 mogyoróhagyma (vagy egy kis fej vöröshagyma), 1 gerezd fokhagyma, 2 csipetnyi őrölt bors, fél kis kávéskanál só, 1 kisebb tojás. Olaj a sütéshez.

 


    

Elkészítés:

A hagymát nagyon apróra vágjuk, és a tojással együtt a húshoz adjuk. Belereszeljük a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, aztán nagyon alaposan összekeverjük. Hideg vízbe mártott kézzel kis diónyi golyókat formázunk a masszából, és felforrósított olajban megsütjük őket. 

Az uzsonnásdobozba friss zöldséget teszünk a húsgolyók mellé.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.