GRILLEZETT CSIRKEMELL
Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyobb, nem túl vékony csirkemellszelet, fél dl étolaj, 2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, valamilyen nagyon apróra vágott vagy morzsolt zöldfűszer (petrezselyemzöld, kakukkfű, csombor, borsikafű...)
Elkészítés:
A finomra reszelt fokhagymát és a zöldfűszert összekeverjük az olajjal, hozzáadunk 2-3 csipetnyi őrölt borsot és fél kávéskanál sót.
A hússzeleteket óvatosan, nem túl vékonyra klopfoljuk, majd mindkét oldalukon bekenjük a fűszeres olajjal. Lezárt edényben néhány órára hűtőgépbe tesszük őket.
Fölhevítünk egy grillserpenyőt, és a hús mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük.
A kész húst tálalhatjuk különböző mártásokkal, köretekkel vagy salátával pitába vagy szendvicsbe töltve. A pita receptjét itt találod meg: PITA - katt ide!